Muziekvereniging Ugchelen

Heel Ugchelen maakt muziek!

Het laatste nieuws uit de MVU

Stokoverdracht

"Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen. Adieu Bart, het ga je goed. Welkom Michel" Met die woorden vond op zaterdag 21 mei 2022 aan het eind van een spetterend concert mei de overdracht van het dirigeerstokje van Bart van den Brink aan zijn opvolger Michel Jalink plaats. Meer foto's in de galerij.

Repeteren voor het afscheidsconcert

U hebt natuurlijk het afscheidsconcert van onze dirigent Bart van den Brink al in de agenda staan: 21 mei 2022 om 20.00 uur in Ugchelens Belang. Op de foto's een impressie van de repetities die in volle gang zijn onder leiding van een nog altijd zeer gedreven dirigent.


10-3-2022 MVU speelt "Prayer for Ukraine"

Op aandringen van de MVU maakte onze bekende Nederlandse componist en arrangeur Jacob de Haan een arrangement van Mykola Lysenko's "Prayer for Ukraine", gecomponeerd in 1885. Het stuk is hier als koorwerk te horen. De Muziekvereniging Ugchelen zal het werk zolang de oorlog in Oekraine duurt bij elke gelegenheid uitvoeren. 

 Archiefpagina

Op deze pagina vindt u alleen "echt nieuws". De site heeft ook een pagina "oud nieuws": berichten die ooit op deze pagina hebben gestaan, maar geen "echt" nieuws meer zijn. Toch willen we deze berichten niet weggooien en daarom staan ze nu op de archiefpagina.


 
E-mailen
Map