Muziekvereniging Ugchelen

Heel Ugchelen maakt muziek!

Webarchief

Het webarchief is de plaats waar oude berichten die geen nieuws meer zijn terechtkomen.

Stokoverdracht
"Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen. Adieu Bart, het ga je goed. Welkom Michel" Met die woorden vond op zaterdag 21 mei 2022 aan het eind van een spetterend concert mei de overdracht van het dirigeerstokje van Bart van den Brink aan zijn opvolger Michel Jalink plaats. 

10-3-2022 MVU kiest Michel Jalink
De leden van de Muziekvereniging Ugchelen hebben Michel Jalink gekozen als hun nieuwe dirigent! Michel heeft een conservatoriumopleiding voltooid in Arnhem en Zwolle en heeft ruime ervaring als muzikaal leider, zowel als slagwerkinstructeur als als orkestdirigent. Hij schrijft ook arrangementen. Hij is bevlogen en communicatief sterk. De vereniging verwacht met hem als muzikaal leider een muzikaal goede toekomst tegemoet te gaan!

Repeteren voor het afscheidsconcert
U hebt natuurlijk het afscheidsconcert van onze dirigent Bart van den Brink al in de agenda staan: 21 mei 2022 om 2000 uur in Ugchelens Belang. Op de foto's een impressie van de repetities die in volle gang zijn onder leiding van een nog altijd zeer gedreven dirigent.

Einde van een tijdperk: afscheid van Bart van den Brink
Onze dirigent Bart van den Brink heeft aangegeven te willen stoppen als dirigent van ons orkest. Geen van zijn voorgangers is zo lang (12 jaar) aan ons orkest verbonden geweest. Bart neemt afscheid van de vereniging en zijn publiek op 21 mei 2022 in een zéér speciaal afscheidsconcert. Op de foto: dirigent Bart van den Brink tijdens het voorjaarsconcert 2019 met het Gelders Gemengd Koor in de Bronkerk.

 
E-mailen
Map